Action

Gépi dugókulcsok, átalakítók, hosszabbítók és vésők

                       

Az Action Tools Corp.-t alapításának éve 1975. Az ACTION világszerte vezető gyártó az elektromos és pneumatikus szerszámok gépi dugókulcsainak, rátűzőkulcsainak, átalakítóinak és vésőinek. Az ACTION folyamatosan befektet a legkorszerűbb szerszám és mérőgépekbe, hogy a legmagasabb szinten tartsa gyártási technológiai szintjét, beleértve a
különféle CNC-gépeket, a lézeres jelölőgépeket, préseket, hőkezelő gépeket stb.

Nincs kompromisszum a kiváló minőségben

Az Action az első gyártó a Távol-Keletről, mely minősített a gépi dugókulcs és vésők gyártójaként. A vállalat elkötelezett a „Nincs kompromisszum a kiváló minőségben” filozófiájához. Annak biztosítása, hogy az ACTION eszközök folyamatosan kielégítsék az ügyfeleket; az alapanyagtól a tervezésig, a gyártástól a végső ellenőrzésig szigorú minőség-ellenőrzési programot hajt végre a gyáron belül közel 100 ACTION alkalmazott, akik a legapróbb részletekig vizsgálják meg a termékeket a gyárból való kiszállítást megelőzően illetve a gyártási folyamat során. A termékeket magyarországi vagy európai raktárunkból pár napon belül leszállítjuk Önnek.


Vállalatunk, az eCon Trading Kft. hivatalos kereskedője az ACTION termékeknek Magyarországon s folyamatosan fejlesztjük szolgáltatáscsomagunk a vevői megelégedettség növelése érdekében. Az ACTION európai képviseleti weboldalán böngészve megtalálja a teljes termékkínálatot.