comau    

deprag    

Főoldal Cégismertető

Cégismertető

Az eCon Trading Kft. magyar tulajdonosok által alapított kereskedelmi tevékenységet folytató cég, szerszámkereskedéssel, csavarozástechnológiával, forrasztás technológiával és egyedi gyártó eszközök kivitelezésével foglalkozik.

Cégünk a DEPRAG SCHULZ GMBH u. CO. hivatalos magyarországi képviselete és szakszervize. Valamint a COMAU SpA Robotok hivatalos distributora.

Az eCon Trading célja, hogy széleskörű, átfogó terméktámogatást nyújtson azon vevői részére, akik a szokványos kereskedelmi termékeken túlnyúló, műszaki alapokon nyugvó, kiemelkedő minőségű komplex megoldásokat keresnek. Minőségpolitikánk alapvető része vevőink igényeinek szakmai alapokon történő felmérése, kiértékelése és részükre optimalizált, rugalmas, személyes megoldások nyújtása.

Cégünk megbízható hátteret nyújt vevőink részére az ismertetőnkben szereplő kéziszerszám-termékek teljes területén. Sokéves szakmai tapasztalatainkra támaszkodva ajánljuk figyelmükbe szolgáltatásainkat.

Elérhetőségeink

contact(+36-1) 7766-091
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
home Iroda  
        1116 Budapest,
        Kondorosi út 3., IV. em.
addressSzékhely  
        1116 Budapest,
        Kondorosi út 3.
world Térkép