Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Deprag beépíthető pneumatikus csavarozó gépek

product_category 2 darab Deprag Beépíthető Pneumatikus Csavarozó

Pneumatikus hajtású csavarozó orsók

A szinte minden ipari célra használható ezermester. Ezt a pneumatikus csavarozó orsót rendkívüli robosztusság jellemzi, melynek révén a legnagyobb nyomatékpontosság érhető el.

Szinte minden ipari alkalmazásra:

  • Egyszerű integráció
  • A legkisebb szerelési méretek
  • Rendkívül robosztus
  • Nagy pontosságú leállító tengelykapcsoló
  • Az ATEX-irányelv szerinti szerszámváltozatok is elérhetők

A pneumatikus csavarozó orsók jellemzője a rendkívül robosztus kivitel és a legnagyobb nyomatékpontosság. A speciális kivitelű leállító tengelykapcsoló használatával ≤3 % szórású nyomatékpontosság érhető el csavarkötéstől függetlenül. Számos esetben és megfelelő körülmények esetén ennél is nagyobb pontosság és ≥1,67 Cmk érték is elérhető, akár 15%-os tűrés mellett. Az ilyen típusú pontosság egy millió csavarozásonként kevesebb mint 0,6 hibát jelent. A feldolgozás megbízhatóságának további növelése érdekében lehetséges a csavarozó csavarozási mélységének és leállításának további vezérlése.

Ezt a szerszámsorozatot már a tervezéstől kezdve nehézipari környezetben történő felhasználásra szánták. Csavarozóink csúcsminősége garantálja a hosszú üzemidőt és a rendkívül hosszú élettartamot.

A DEPRAG levegővel működő csavarozói csak kismértékű integrációs erőfeszítést igényelnek és a legkisebb szerelési méretek egyikével rendelkeznek.

product_category