Deprag Beépíthető Pneumatikus Csavarozó Gépek

Pneumatikus hajtású csavarozó-orsók

A szinte minden ipari célra használható ezermester.
Ezt a pneumatikus csavarozó-orsót rendkívüli robosztusság jellemzi, melynek révén a legnagyobb nyomatékpontosság érhető el.

Szinte minden ipari alkalmazásra:

  • egyszerű integráció
  • a legkisebb szerelési méretek
  • rendkívül robosztus
  • nagy pontosságú leállító tengelykapcsoló
  • Az ATEX-irányelv szerinti szerszámváltozatok is elérhetők

A pneumatikus csavarozó-orsók jellemzője a rendkívül robosztus kivitel és a legnagyobb nyomatékpontosság. Speciális kivitelű leállító tengelykapcsolónk használatával ≤3 % szórású nyomatékpontosság érhető el, csavarkötéstől függetlenül. Számos esetben és megfelelő körülmények esetén ennél is nagyobb pontosság, és ≥1,67 Cmk érték is elérhető, akár 15%-os tűrés mellett. Az ilyen típusú pontosság egy millió csavarozásonként kevesebb mint 0,6 hibát jelent. A feldolgozás megbízhatóságának további növelése érdekében lehetséges a csavarozó csavarozási mélységének és leállításának további vezérlése.

Ezt a szerszámsorozatot már a tervezéstől kezdve nehézipari környezetben történő felhasználásra szántuk. Csavarozóink csúcsminősége garantálja a hosszas üzemidőt és a rendkívül hosszú élettartamot.

A DEPRAG levegővel működő csavarozó-orsói csak kismértékű integrációs erőfeszítést igényelnek és a legkisebb szerelési méretek egyikével rendelkeznek.