Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Ergonómiai megoldások

product_category Ergonómiai megoldások

Az ergonómiai megoldások által csökken az esély a foglalkozási ártalmak kialakulására és javul az elvégzett munka minősége!

A foglalkozásegészségügyi megbetegedések ötből egy munkavállalót érintenek az EU-ban. Ennek a problémának a csökkentésére a Comau összefogott az ÖSSUR-ral, a Biorobotics Institute-tal és az IUVO viselhető robot eszközökre specializálódott start-uppal és együtt kifejlesztették az új MATE-XT Exoskeleton-t, kimondottan a váll és felkar terhelésének csökkentésére.

A BNP ergonómiai kiegészítők olyan felszerelések és szerszámtartók, amelyek elősegítik az ergonómiát és a munkaállomások ergonómiájának megszervezését a futószalagon a Lean Production elvének megfelelően. Javítják a munkakörnyezetet a munka ergonómiájának elveivel összhangban, kifinomult kialakítással alkalmazkodnak a kezelő egyedi igényeihez.

Az álláskönnyítő szőnyegek ideális megoldások olyan munkaállomásokra, ahol a dolgozók hosszú időt töltenek álló helyzetben. Az álláskönnyítő szőnyegek csökkentik a gerinc és az ízületek terhelését, nagy segítséget nyújtanak műhelyekben vagy gyártócsarnokokban.

.

További Ergonómiai megoldások termékek
MATE exoskeleton BNP ergonomikus kiegészítők