Ergonómiai megoldások

Az ergonómiai megoldások által csökken az esély a foglalkozási ártalmak kialakulására, és javul az elvégzett munka minősége!

A foglalkozás egészségügyi megbetegedések ötből egy munkavállalót érintenek az EU-ban. Ennek a problémának a csökkentésére a Comau összefogott az ÖSSUR-ral, a Biorobotics Institute-tal és az IUVO viselhető robot eszközökre specializálódott start-up-pal és együtt kifejlesztették az új MATE-XT Exoskeleton-t kifejezetten a váll és felkar terhelésének csökkentésére

A BNP ergonómiai kiegészítők olyan felszerelések és szerszámtartók, amelyek elősegítik az ergonómiát, és a munkaállomások ergonómiájának megszervezését a futószalagon, a Lean Production elvének megfelelően. Javítják a munkakörnyezetet a munka ergonómiájának elveivel összhangban, kifinomult kialakítással, alkalmazkodnak a kezelő egyedi igényeihez.

Az álláskönnyítő szőnyegek ideális megoldások olyan munkaállomásokra, ahol a dolgozók hosszú időt töltenek állóhelyzetben. Az álláskönnyítő szőnyegek csökkentik a gerinc és az ízületek terhelését, nagy segítséget nyújtanak, műhelyekben vagy gyártócsarnokokban.

.

További Ergonómiai megoldások termékek
MATE-XT Exoskeleton BNP ergonomikus kiegészítők