BNP ergonomikus kiegészítők

A BNP ergonómiai kiegészítők olyan felszerelések és szerszámtartók, amelyek elősegítik az ergonómiát, és a munkaállomások ergonómiájának megszervezését a futószalagon, a Lean Production elvének megfelelően. 

Javítják a munkakörnyezetet a munka ergonómiájának elveivel összhangban, kifinomult kialakítással, alkalmazkodnak a kezelő egyedi igényeihez.

 

Szerszámtartó

A szerszámtartók előnye, hogy javítja a munkaterület szervezettségét azáltal, hogy szabályozhatók a dolgozó  ideális szerszámelvételi pozíciójához, s ezzel csökkentik a gép ki és behelyezési idejét (SMED).

Pick to light rendszer

A Pick to light rendszer olyan alkatrész válogató megoldás, amely csökkenti a gépbeállítási időt (SMED), és lehetővé teszi a dolgozó mobilitásának fenntartását a munkaterületen.

Dinamikus fények

A BNP dinamikus fények olyan lámpák, amelyek fényereje alkalmazkodik az egyes munkafázisok és a dolgozó igényeihez, a munkaállomás ergonómiájának elveivel összhangban.

Állítható munkalap

A BNP állítható munkalap a dolgozó magasságához igazodik, tiszteletben tartva a munkaállomás ergonómiájának elveit.

Ergonomikus székek

Az ergonomikus székek állítható munkaszékek, amelyek kifejezetten a dolgozó biológiai paramétereihez igazíthatóak,  lehetővé téve a gyors átállást, az ergonómiát és a munka padhoz viszonyított helyzet beállítását.

 

 

További Ergonómiai megoldások termékek
MATE-XT Exoskeleton