BNP reakciós karok

A BNP reakciókarjai növelik a termelési folyamat hatékonyságát, a maximális minőség a pontosság és biztos munkavégzés érdekében, és megakadályozzák a csavarozó rendszerben a dolgozót érhető különböző kockázati tényezőket.

A csavarozógép forgatónyomatékát a reakciókar teljesen elnyeli, csökkentve a szerszám ellenreakciója miatti lehetséges negatív hatásokat és javítva a munkaállomások ergonómiáját. A kar megválasztásában a különbség a használt csavarhúzógép típusától is függ: egyenes, pisztolyos vagy sarok kivitel-e a gép, illetve a méretezés egyéb munkaállomás jellegzetes fizikai jellemzőitől, mint a maximális forgatónyomaték, a kötőelemek elhelyezkedése stb. A reakciós karok felszerelhetőek helymeghatározó rendszerrel is.

 

Típusai:

Teleszkópos reakciókarok

A szénszálból készült BNP teleszkópos reakció karok jelentik az optimális megoldást az ergonómia maximalizálására a kézi meghúzás során.

Elfordulásgátló reakciókarok

A BRV forgásgátló karok univerzális karok, és olyan esetekre lettek készítve, amikor a csavarozást több irányban kell elvégezni.

Ortogonális reakciókarok

A BNP ortogonális nyomatékkarok a vállalati szénszálas know-how-t egyesítik a robusztus, nagy pontosságú mechanikai kialakítással.

Nulla gravitációs reakciókar

A ZeroG „zero gravity” reakciókarok a levegős súlykiegyenlítő rendszernek köszönhetően a szerszám súlyából adódó  terhet teljesen nullára csökkentik.

 

 

Tartozékok a reakciókarokhoz

A BNP nyomatékkar tartozékokat a szerszám precíziós pozícionálásához használják, biztosítva a maximális hatékonyságot a meghúzási szakaszban.