Vessel csavarhúzó bitek

A Japán VESSEL gyár által gyártott kiemelkedő minőségű ipari bitek minden alkalmazásban megállják a helyüket. Robotizált gyártás, vákuum plazmázott felületi bevonatok, bi-metál technológia biztosítja a kiemelkedő minőségüket. Háromféle választható hőkezelési eljárás biztosítja az alkalmazáshoz megfelelő szívósság-keménység egyensúlyt. 

A Vessel ipari csavarhúzó bitek története az 1958-as években fejlesztett automata pergőcsavarhúzókig

Amikor az elektromos háztartási készülékek és a precíziós fényképezőgépek ipara elindult a piacon óriási sebességgel terjedtek el ezek az eszközök és Japánban mindennapi használati tárggyá váltak. Ez a fejlődés óriási igényt támasztott  a precíziós gyártás és a mérnöki kreativitással szemben.

A  VESSEL-nél nagy összegeket fektettek be a különféle kialakítású bitek gyártásába, és manapság is folytatódik a megkezdett ütemben, amely megkívánja a robottechnika,  technika integrálását a gyártási folyamatokba. Ezzel az időközben  megduplázódott keresletet és megnövekedett fogyasztást is ki tudták elégíteni.

Most egy újabb magas színvonalú specifikáció alapján újabb érveket is fel tudunk hozni kiváló minőségű Vessel bit választékunk mellett, melyek a környezetbarát korszak különböző kihívásaira is választ tudnak adni.

Érveink a széles porfólióból

  • Ipari felhasználásra fejlesztett bitek
  • Automatákba is beépíthető kopásálló bitek
  • Szervizkészletek általános használatra, fa- és fémmegmunkáláshoz, hardveralkalmazásokhoz, autóiparhoz, motorkerékpárhoz, órához, szemüveghez és még sok máshoz.
Dokumentumok
További Kiegészítők, bitek, állványok termékek
Bitek, dugókulcsok HS-Technik töltés technológia