Kézi nyomatéktöbbszörözők

Az Alkitronic kézi nyomatéktöbbszörözők helyettesítik az ütőkulcsokat, a csőhosszabbítókat és más nem megfelelő csavarozási módszereket. Energiafüggetlen, pontos, megbízható meghúzási és lazítási műveleteket biztosítanak a csavarkötéseken. A nyomatéktartomány melyen működtethetőek 200 és 50 000 Nm közötti. Nincs szükség további áramellátásra a pontos nyomaték eléréséhez. Különösen hatékonyak karbantartási célokra, valamint veszélyes, robbanásveszélyes területeken történő használatra.

Mechanikus sebességváltóik rendkívül magas pontossággal készülnek, és ideálisak külső területen áramforrás nélküli alkalmazásokhoz - hatékony eszköz a csavarok meglazításához és meghúzásához, s bárhol és bármikor használhatóak. Az Alkitronic mechanikus sebességváltók könnyen kezelhetők és minden ipari igénynek megfelelnek.

Az Alkitronic kézi nyomatéktöbbszörözőinek előnyei:

Általában az Alkitronic kézi nyomatékszerszámai nem hasonlíthatók össze a hagyományos kézi nyomatékkulcsokkal vagy "nyomatéktöbbszörözőkkel". Az Alkitronic kézi forgatónyomaték-szerszámok nagyon robusztusak és műszakilag tökéletesek, azaz: a precíziós felcsavarásgátló racsnis megakadályozza a nyomaték ellenreakcióból adódó baleseteket.  Érezze a különbséget!

  • Magas munkavédelemi szint
  • Alacsony energiabevitel, pontos nyomatékátadás a nagy nyomatékok esetén
  • A visszaütésgátló precíziós racsni lehetővé teszi a hatékony működést nagyon rövid mozdulatokkal és rövid szerelési idővel
  • A nagy pontosságú forgács nélküli eljárással gyártott robusztus hajtóművek megfelelnek a legmagasabb működési követelményeknek
  • Az integrált nyírócsap védi a bemeneti túlterhelést