Pneumatikus szerszámok

A pneumatikus eszközök megkönnyítik és gyorsabbá teszik a munkát, a légkompresszor pedig az elérhető legsokoldalúbb eszközfelahasználáshoz biztosít tárolt és bármikor felhasználható energiaforrást. A levegő hatékony és sokoldalú erőforrás, amely elősegítheti a munka gyors elvégzését. A legkülönfélébb projektekhez használható, a gumiabroncsok felfújásától az autóipari vagy faipari szerszámok elektromos meghajtásáig, vagy akár házépítésig is.

Vegye figyelembe a légi meghajtású eszközök néhány előnyét:

  • A nagy teljesítmény / tömeg arány hozzájárul hogy a dolgozó ne fáradjon el a monoton munkavégzések során.
  • A levegős szerszámok alacsony hőfokon működnek, nem termelnek meleget a munka során.
  • A sűrített levegő tiszta, és nem jelent tűzveszélyt és a dolgozó nincs kitéve áramütés veszélyének.

Az elektromos szerszámokhoz képest a pneumatikus szerszámok számos előnyt kínálnak, például:

  • Rugalmasság: A levegős szerszámok olyan területeken működhetnek, ahol más áramforrások nem állnak rendelkezésre, és különféle feladatokat hajthatnak végre, amelyeket az elektromos eszközök nem.
  • Költség: A levegős szerszámok alacsony költséggel karbantarthatók és  üzemeltetésük költsége is alacsony, mivel kevesebb mozgó alkatrésszel és egyszerű kivitelezéssel rendelkeznek.
  • Biztonság: A pneumatikus szerszámok csökkentik az áramütés és a tűz veszélyét. Alacsonyabb a működési hőmérsékletük  ,és nem károsodhatnak a túlterhelés vagy az elakadás által.

 

 A eCon Trading kínálatában bizton megtalál minden olyan pneumatikus eszközt, amely az Ön egyedi feladatainak megoldásához szükséges.

 

További Pneumatikus szerszámok, egyéb termékek termékek
Egyebek