Lobster Szegecselők

Kompromisszumok nélküli értékkel, világszínvonalú teljesítménnyel több, mint 100 éve hozták létre a Lobtex Co. Ltd-t, a világ vezető kézi szerszám gyártóját. 

Így nincs másik szerszámgyártó a világon, akinek a terméke megegyezik a Lobster szerszámok tervezési innovációival és a termékek sokoldalúságával.

A márkanév használatának oka, hogy a homár a "hosszú élet" és az "erősség" jelképe Japánban, így a homár olyan márkanév, amelyet a "hosszú távú" és "nagy teljesítményű" szerszámok jellemeznek.

Professzionális mérnöki munkával a Lobster szegecselőgépek legátfogóbb sorát kínálja, a szegecs és szegecsanya-húzó szerszámok bárhol elérhetők a világon.

A Lobster innovatív szerszámait úgy tervezték, hogy megfeleljenek az ergonómiai kihívásoknak, mechanikai pontosság, tartósság és megnövekedett termelékenység jellemzi őket, amelyek elengedhetetlenek a mai ipar igényeinek szempontjából.

Az összes Lobster szerszám ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik  biztosítva, hogy a teljes műszaki és gyártási folyamat megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.

A Lobster szerszámok olyan értéket adnak, melyek javítják a termelékenységet, fejlődik a termelési rendszer.

A Lobster szerszámokkal érezhető a különbség.

Dokumentumok
R2B1 prospektus | 1.64 MB
További Szegecselés technológia termékek
HS-Technik akkumulátoros szegecseléstechnológia