Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Lobster szegecselők

product_category 1 darab Lobster N1A2 pneumatikus szegecsanya húzót tart a fekete ruhás és fekete kesztyűs operátor a kezében fekete háttér előtt. Szöveg: Good weight vs.balance for operator usage

Kompromisszumok nélküli, világszínvonalú teljesítménnyel, több mint 100 éve hozták létre a Lobtex Co. Ltd-t a világ vezető kéziszerszám gyártóját. 

Nincs másik szerszámgyártó a világon, akinek a terméke megegyezik a Lobster szerszámok tervezési innovációival és a termékek sokoldalúságával.

A márkanév használatának oka, hogy a homár a "hosszú élet" és az "erő" jelképe Japánban, így a homár olyan márkanév, amely "hosszú élettartamú" és "nagyteljesítményű" szerszámokra utal.

Professzionális mérnöki munkával a Lobster a szegecselőgépek legátfogóbb palettáját kínálja, a szegecs- és szegecsanya-húzó szerszámok kategóriájában. Termékeik mindenhol elérhetők a világon.

A Lobster innovatív szerszámait úgy tervezték, hogy megfeleljenek az ergonómiai kihívásoknak, mechanikai pontosság, tartósság és megnövekedett termelékenység jellemzi őket, amelyek elengedhetetlenek a mai ipar igényeinek szempontjából.

Az összes Lobster szerszám ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik  biztosítva, hogy a teljes műszaki és gyártási folyamat megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.

A Lobster szerszámok olyan értéket adnak, amelyek javítják a termelékenységet, fejlődik a termelési rendszer.

A Lobster szerszámokkal mind a munkavégzés során, mind pedig a végeredmény tekintetéban érezhető a különbség.

product_category
Dokumentumok
documents_icon R2B1 prospektus | 1.64 MB
További Szegecselés technológia termékek
HS-Technik akkumulátoros szegecseléstechnológia