Szoftver megoldások

Ipari szoftverek: A gondolat ami a gépeket tudatosan működteti

Az Ön Ipar 4.0 kompatibilis informatikai infrastruktúrájáért dolgozik az eCon Trading  csapata is – hogy az  Ön vállalata is naprakész és dokumentálható legyen.

Ha komplex termékeket vagy berendezéseket gyárt a maximális hatékonyság érdekében elengedhetetlen, hogy az eszközein az Ipar 4.0 által támasztott követelményeknek megfelelő szoftverek segítsék folyamatait. Az álltalunk forgalmazott eszközökön futó vagy azok kezeléséhez szükséges ill. a statisztikai adatgyüjtést segítő szoftverek, mind az Önök hatékony termelését segítik.

A Deprag szoftvermegoldások széles skálát vonultatja fel a folyamatok javítása felhasználók munkájának megkönnyítésére érdekében. Ilyenek példásul a web lapú Deprag Cockpit gyártásfelügyeleti platform, a Deprag Clamp Force Control amely állandó szorítóerőt garantál, vagy a Deprag Graph Viewer amely a csavarozási folyamatok kiértékelésében nyújt segítséget.

A Comau robotok vezérlő szoftvere lehetővé teszi a robotok programozását, mind a TP5 kézi vezérlő, mind a PC-s RoboShop szoftverünk felhasználásával. A Rebel és Racer sorozat pedig akár PickApp androidos applikáción keresztül is programozható.

Az általunk képviselt nyomaték technológiai vállalatok szoftver egyéb megoldásai: 

- Folyamatvezérlő szoftverek, melyek különböző csavarozási, szegecselési munkákhoz kínálunk.

Mérőszoftvereinkkel megtámogatva az előző folyamatok lehetővé teszik hogy megbizonyosodhasson arról hogy gyártott termékük mindenben az előre tervezett minőségben készült el.

-Ezen szoftverek harmadik lába a csavarozó vagy szegecselőgépeink minősítő vizsgálatokat támogató szoftvercsomagunk, amely arra szolgál hogy megbizonyosodjon gyártóeszközei megfelelő működéséről.

-Pozíciófelismerő szoftvereinkkel  pontosan ott és azt a munkát végezheti el amit szeretne.

Az előbb felsorolt megoldások mindegyike az adatok begyűtésére és szabályos adatarchiválására is képes. Ismerje meg részletesen az általunk nyújtott legkorszerűbb szoftver technológiák előnyeit!