A Lobster újdonsága

Készen áll egy csúcskategóriás Lobster szegecselő használatára?
Ha a válasz igen, akkor ennek az igazán fantasztikus újdonságnak nem fog tudni ellenállni!

Az új R2B1 vezeték nélküli akkus szegecselő lényegesen könnyebb, mint a korábbi vezetékes változatai, ráadásul gyorsabb ciklusidővel is dolgozik azoknál. A működést újratölthető lítium-ion akkumulátorok biztosítják. A kompakt ház és a motor elrendezése ideális súlyegyensúlyt biztosít. A kisebb súly csökkenti a karfáradtságot is, ezzel hozzájárulva a nagyobb teljesítmény eléréséhez. A LED megvilágítás nagyon hasznos sötét területek szegecselésekor, továbbá az önmegtartó  szegecselő fej is megbízható segítség a munkában.

Összehasonlító adatok:

・ Szegecselési ciklusidő
Lobtex hagyományos R1B1 modell: 1,7 mp. ⇒ R2B1: 0,8 mp
・ Súlya (akkumulátorral együtt)
Lobtex hagyományos R1B1 modell: 1,9 kg ⇒ R2B1: 1,7 kg
(200 g súlycsökkentés!)

 

Méretek:

A Lobster vezeték nélküli szegecselő új generációja számos stratégiai előnyt kínál:

 

  • Az akkus szegecselő kiküszöböli a kompresszor, a pneumatika tömlő és a tápkábel által létrejött korlátozásokat, amelyek sok esetben gátolják a dolgozók tevékenységét.

  • Intuitív és stresszmentes munkát biztosít, hiszen az akkumulátoros szegecselő könnyen kezelhető.

  • Az akkus szegecselők szabadon használhatók kültéren, csakúgy mint beltéren is.

  • A szegecselő munkához szükséges munkaerőt is optimalizálja, hiszen nincs a használatát korlátozó kábel és tömlő, általa javul a munka hatékonysága és csökkenti a kockázatokat is.

  • Súlycsökkenése elősegíti a hosszabb ideig történő használatukat.

  • Ergonomikus kialakítása csökkenti a felesleges plusz erőfeszítéseket.

  • Rendkívül tartós és hosszú évekig tartó szolgáltatást nyújt, minimális karbantartással.

  • A legújabb lítium-ion akkumulátor-technológia hosszabb ideig megbízható energiát szolgáltat, gyorsabb feltöltési idő mellett. (A készülékhez kétféle akkumulátor közül lehet választani, a kisebb 2, a nagyobb 4 órás kapacitással és 45-50, illetve 95-100 perces feltöltési idővel működik)
  • Egyenletes teljesítményt nyújt

Az akkus szerszámok új és nagyfokú szabadságot kínálnak, függetlenül attól, hogy a gyártósorban vagy egy kültéri  munkahelyen dolgozik, és lehet szó akár magasépítésről, acélszerkezetekről, ipari használatról, vagy „csináld magad” projektekről a Lobster R2B1 kiváló választás, melyet kofferrel együtt kínálunk.

 

Számítunk arra, hogy a jövőben még több vezeték nélküli típussal áll majd elő a Lobster, mivel az akkumulátor töltöttségi ideje és a töltési idő folyamatosan javul, és az eszköz kialakítása erősebbé és kompaktabbá is válhat, ez esetben az eCon Trading  Kft. egész biztosan felveszi portfoliójába a jövő vezeték nélküli szegecselő eszközeit is!