Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

ÚJ: DEPRAG GraphViewer Cloud

DEPRAG GraphViewer Cloud

DEPRAG GraphViewer Cloud – a webalapú alkalmazás csavarozási görbék megjelenítéséhez

 

Felhő alapú alkalmazás

A DEPRAG GraphViewer Cloud egy web alapú alkalmazás. A hagyományos asztali szoftverekhez képest használatához nincsen szűkség annak saját számítógépre történő telepítésére, bárhol és bármilyen eszközön használható, a frissítések és karbantartások automatikusan megtörténnek.

Felhasználói felület

Az új intuitív felület maximális felhasználói kényelmet és zavartalan használatot biztosít.

Integráció meglévő alkalmazásokhoz

A GraphViewerben kifejlesztett rendszerarchitektúra nem csak meglévő DEPRAG szoftverekhez - mint pl. DEPRAG Cockpit - nyújt zökkenőmentes integrációt, de a web alapú megközelítés megkönnyíti a használatát más DEPRAG eszközökkel és applikációkkal, amelyekkel azonnal automatikusan kapcsolatot alakít ki.

Online súgó

Az integrált online súgó pontosan ott nyújt információt, ahol szükség van rá, pontos és részletes információt ad a DEPRAG GraphViewer egyedi funkcióiról. A válaszok azonnal kinyerhetők, így a felhasználók ki tudják aknázni a szoftverben rejlő összes lehetőségeket.

Lehetőségek a görbe megnyitására

1. Fájlok az aktuális rendszerből: Egy vagy több, korábban a használt rendszerbe mentett fájl egyszerűen betölthető az alkalmazásba a párbeszédpanelen keresztül vagy akár drag&drop módszerrel.

2. Fájlok betöltése vezérlőről: A hálózaton keresztül elérhető vezérlőről egy vagy több fájl közvetlenül betölthető az alkalmazásba.

3. Fájlok DEPRAG Cockpitből: A DEPRAG GraphViewer Cloud lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást a DEPRAG Cockpithez. Amint ez a kapcsolat létrejön, az adatok és a struktúrák a GraphViewer intuitív felhasználói felületén jelennek meg. Ez a funkció megkönnyíti az egyszerű és gördülékeny adatcserét és a folyamatadatok megjelenítését, értékelését.

Elemzési lehetőségek

A DEPRAG GraphViewer integrált elemzési lehetőségeivel egy vagy több, akár bonyolultabb csavarozási csatlakozás görbéi is gyorsan és egyszerűen elemezhetők. Az automatizmusok értékes időt takarítanak meg és növelik az elemzés pontosságát.

Kulcsértékek azonosítása

A GraphViewerben olyan kulcsértékek, mint a küszöbnyomaték ill. az felfekvési pont nyomatéka automatikusan rákerül a görbére, így nincs szükség a ezek kézi beolvasására és kiemelésére.

Licensz mechanizmus

A felhasználók gyorsan és egyszerűen igényelhetik a szükséges licenceket központi e-mail címünkön keresztül. Az megkeresést követően a rövid időn belül megküldjük ajánlatunkat, megrendelés esetén pedig minden DEPRAG GraphViewer Cloud licenc előfizetési rendszerben kerül kiadásra, érvényessége egy naptári év.

 

További Deprag szoftver megoldásainkról itt tájékozódhat.