Red Rooster

A vezető beszállító a segéderővel meghajtott gépek piacán (akkus, levegős, hálózati elektromos)


A RED ROOSTER Industrial márkanév olyan ipari levegős szerszámokat tartalmaz, mint
ütőműves csavarozógépek, csiszológépek és fúrógépek melyeket folyamatos ipari használatra
fejlesztettek ki, valamint a levegős és az akkumulátoros összeszereléséhez használható
eszközök széles választékát. Kiváló minőségű termékeinket a legjobb gyártók termékpalettájából válogattunk össze. A RED ROOSTER Quality termékcsalád az autóipari felhasználók célpiacán fejti ki tevékenységét. 

   

A RED ROOSTER programunk az elmúlt években megváltozott. Az ipari szerszámok aránya megnőtt a termékpalettán belül. A RED ROOSTER gyártmányok az autóipar minőségi eszközei, illetve vannak termékeink a műhelyek
kisüzemek igényeinek kielégítésére is. A RED ROOSTER márkanevünk  jól felismerhető a piros logó alapján.

Levegős láncos emelők 100 tonnáig


Nagyon büszkék vagyunk a RED ROOSTER program levegős láncos emelőire. Ezeket az emelõket részben a TOKU gyártja, magas ipari minõségben, és számos híres felhasználó használja világszerte. A RED ROOSTER levegős emelők könnyen telepíthetőek és szikramentes kivitelben is elérhetők, ami kiemeli és megkülönbözteti őket versenytársaitól. Például a 70% feletti piaci részesedéssel az Egyesült Királyságban és Hollandiában elmondhatjuk, hogy értékes termékünk van, kiváló áron, amely rövid szállítási határidőkkel elérhető Európában és Európán kívül is, mivel a legtöbb termék raktáron tartható. Amennyiben rövid projekre szeretné csak használni az emelőket, lehetőség van arra is, hogy igénybe vegye emelő bérlési programunkat. Ezzel kapcsolatban keressen minket.

 

Szakmai műhely


A Rami Yokota BV szakmai műhelyében dinamikus terhelést tesztelő berendezéssel is rendelkezik. Ez a tesztberendezés kalibrált és tanúsított a NEN - EN 818 európai szabvány szerint. A dinamikus tesztberendezéssel a RED ROOSTER emelőt 150% -on terhelik túl s ez egy dinamikus teszt, amely a legnehezebb feltételek mellet vizsgálja az emelők fizikai terhelhetőségét. Ennek során olyan dinamikus terhelési hatások érik az emelőket amelyek az extrém terepi körülményeket is szimulálják. Vállalatunk, az eCon Trading Kft. hivatalos kereskedője a RED ROOSTER termékeknek Magyarországon, s folyamatosan fejlesztjük szolgáltatáscsomagunk a vevői megelégedettség növelése érdekében. A teljes termékkínálatot ide kattintva megtalálja a YOKOTA európai gyártói weboldalán.