Szolgáltatások

A folyton változó és fejlődő műszaki irányok és lehetőségek tárházának feltárása komoly szakmai elkötelezettséggel párosul cégünk életében, amelyhez Partnereink elégedettsége adja számunkra a minden napos motivációt.

        

 

Képzettségünkkel és tudásunkkal egészítjük ki kínálatunkat, hiszen számunkra a hosszú távú és minőségi ügyfélkapcsolat az elsődleges cél. Mivel mással tudnánk kiemelkedni a kínálatok halmazából, ha nem a tudással, a fejlődéssel, és a megfelelő odafigyeléssel!

Szolgáltatásainkkal mindenben segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy Ügyfeleink a megfelelő információk birtokában hozzanak döntéseket, amellyel elősegítik saját cégük növekedését.

  1. Tanácsadásaink során komplett információkat nyújtunk a teljes termékfejlesztési folyamatokhoz, és kiemelt széleskörű és gyakorlatias tanácsokat adunk át  csavarozástechnikai kérdésekben.
  2. Workshopjainkon egyedi igényeknek megfelelően készítjük fel Ügyfeleink munkatársait, biztosítva a legfrissebb, legaktuálisabb gyakorlatorientált tudásanyag átadását
  3. Szervizszolgáltatásunk minden tekintetben zökkenőmentesen és lehetőség szerint legrövidebb időn belül érhető el Partnereink számára