Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Robot szolgáltatások

A HIWIN robotok felhasználóit széles körű támogatási és szerviz lehetőségekkel segítjük munkájukban. Díjmentes tréning, gyors szállítás és további előnyök várják partnereinket.

 

Workshopok

Az Econ Trading kft. minden megrendelt robothoz díjmentesen biztosít 1 nap tréninget korlátlan számú résztvevő (célszerűen egyidőben max. 2-5 fő) számára. A workshophoz magyar nyelvű oktatási anyagot biztosítunk. Ez a tréning elegendő a robot alapvető kezeléséhez, programozási metódusainak megismeréséhez, a buszrendszerek és az I/O-k kezeléséhez. 

 

Műszaki segítségnyújtás

A robotok beüzemeléséhez az Econ Trading kft. és HIWIN szakemberei díjmentesen nyújtanak segítséget a felmerülő műszaki kérdésekben. A garanciális időszakban és azt követően is Ügyfeleink rendelkezésére állunk az aktuális szerviz díjszabásunknak megfelelően. (Természetesen a garanciális esetek kezelése díjmentes!)

Nagy felhasználók esetén javasoljuk a szervizszerződés megkötését, amely további előnyökkel jár.

 

Szerviz

A HIWIN robotok az iparági átlaghoz képest kiemelkedően hosszú szervizperiódusra lettek tervezve. Általánosságban az első „kis” szerviz 3840 üzemóra vagy egy év után, a „nagy” szerviz 11520 üzemórát követően esedékes.

Természetesen minden robot tervezésénél fontos szempont, hogy a szerviz egyszerűen, speciális célszerszámok nélkül elvégezhető legyen.

A TMK elvégzéséhez a robotok karbantartási leírásában minden lépés és szükséges kellék részletesen megtalálható, de igény esetén akár szervizmérnök kollégáink is a rendelkezésükre állnak.

 

Pótalkatrész ellátás

A HIWIN európai raktárában csuklókat, motorokat, hajtóműveket és különböző elektromos részegységeket tart raktáron.

 

Amennyiben érdeklődik Robot szolgáltatásaink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot.