Robot szolgáltatások

A HIWIN robotok felhasználóit széleskörű támogatási és szerviz lehetőségekkel segítjük munkájukban. Díjmentes tréning, gyors szállítás és további előnyök várják felhasználóinkat.

Workshopok:

Az eCon Trading kft. minden megrendelt robothoz díjmentesen biztosít 1 nap tréninget korlátlan számú résztvevő (célszerűen egyidőben max. 2-5 fő) számára. A workshophoz magyar nyelvű oktatási anyagot biztosítunk. Ez a tréning elegendő a robot alapvető kezeléséhez, programozási metódusainak megismeréséhez, a buszrendszerek és az I/O-k kezeléséhez. 

Műszaki segítség nyújtás:

A robotok beüzemeléséhez az eCon Trading kft. és HIWIN szakemberei díjmentesen nyújtanak segítséget a felmerülő műszaki kérdésekben. A garanciális időszakban és azt követően is Ügyfeleink rendelkezésére állunk az aktuális szerviz díjszabásunknak megfelelően. (Természetesen a garanciális ügyek intézése díjmentes!)

Nagy felhasználók esetén javasoljuk a szervizszerződés megkötését, amely további előnyökkel jár a felhasználó számára.

Szerviz:

A HIWIN robotok az iparági átlaghoz képest kiemelkedően hosszú szervizperiódusra lettek tervezve. Általánosságban az első „kis” szerviz 3840 üzemóra vagy egy év után esedékes és a „nagy” szerviz 11520 üzemóra után esedékes.

Természetesen minden robot tervezésénél fontos szempont, hogy a szerviz egyszerűen, speciális célszerszámok nélkül elvégezhető legyen.

A TMK elvégzéséhez a robotok karbantartási leírásában minden lépés és szükséges kellék részletesen megtalálható, de igény esetén akár szervizmérnök kollégáink csapata a rendelkezésükre áll.

Pótalkatrész ellátás

A HIWIN európai raktárjában csuklókat, motorokat, hajtóműveket, és különböző elektromos részegységeket tart raktáron.