Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Tanácsadás

Az Econ Trading Kft. műszaki szakértő csapata segíti Ügyfeleit a munkavégzés, termékfejlesztés során keletkező igényekkel és a portfoliónkban található bármely termékkel kapcsolatban felmerült kérdések megválaszolásában, megoldásában.

sötétkék öltönyös férfi világoskék ingben tart a kezében egy tabletet. A tablet felett megjelenik egy telefon,egy boríték egy headset, egy ember és egy szerviz ikon

  • Segítünk a megfelelő költség szint meghatározásában a projekt kezdeti fázisában.
  • Segítünk a termékfejlesztési folyamatban, annak érdekében, hogy a termék gyártásánál ne merüljenek fel váratlan problémák és nem várt extra költségek.
  • Tanácsokkal látjuk el az alkalmazásnak és folyamatainak megfelelő gyártóeszköz kiválasztásában.
  • Segítünk a gyártóeszköz tervezésben, koncepcióalkotásban, hogy mind a termék, mind a folyamat, mind a beépítendő eszköz szempontjából optimális megoldás szülessen.
  • A gyártás során további műszaki-fejlesztési javaslatokkal támogatjuk a végfelhasználókat céljaik elérésében: ciklusidő csökkentés, Cpk növelése, stb.

Autó- és elektronikaipari projektekben szerzett több mint 10 éves csavarozástechnikai tapasztalatunkkal, tudásunkkal, valamint technikai hátterünkkel kiemelten széleskörű tanácsadást tudunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára egyaránt a csavarozási feladatok területén is.

Tanácsadásainkat budapesti irodánkban berendezett bemutatótermünkben, illetve az ügyfeleknél személyesen, de akár külföldön az anyavállalatok telephelyein is le tudjuk bonyolítani.

 

                  TAPASZTALAT ◊ OPTIMALIZÁLÁS ◊ HATÉKONYSÁG

Sötétkék háttéren egy kéz rámutat a szerviz ikonra

Tanácsadási területek a csavarozástechnikában:

  • Terméktervezés: A leendő termék optimalizálása automata összeszereléshez, az összeszerelési és/vagy csavarozási kritériumok megvizsgálásával.
  • Gyártósor és gyártó berendezés kialakítás: A leendő berendezések, gyártósorok kialakításánál nyújtott segítség a csavarozás és adagolástechnikai berendezések beépíthetőségének figyelembevételével, ciklusidő optimalizálás.
  • Csavarkötés optimalizálás: A lehető legjobb csavarozási technológia megtalálása adott feladathoz, amely a legjobb minőségű csavarkötést biztosítja a lehető legrövidebb ciklusidővel és legnagyobb megbízhatósággal.

A megfelelő ismereteken alapuló együttműködéshez elengedhetetlen a szellemi beruházás mindkét fél részéről. A tanácsadásra fordított energiát Ügyfeleink részére díjmentesen biztosítjuk, hiszen tudásunkban és tapasztalatunkban bízva hiszünk a hosszú távú együttműködésben, a minőségi partnerségben.

Cégünk bevonása a projektek kezdetén minden félnek előnyös. Ügyfeleink így már a projekt kezdetén széles körű információval rendelkezhetnek a szükséges kritériumokról és professzionális műszaki segítséget kapnak a teljes folymat során, csapatunk pedig teljes rálátást kap a projektre, így a lehető legjobb kiszolgálást biztosíthatjuk Ügyfeleink igényeire és a lehető legmegfelleőbb megoldást tudjuk kínálni számukra.

Amennyiben érdeklődik Tanácsadás szolgáltatásunk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot.