Vezérléstechnika Jelenleg 6 termék található.

Vezérléstechnika
Vezérléstechnika

Folyamatirányítás és folyamatfelügyelet

Magas szintű folyamat megbízhatóság
Rugalmasság
Széleskörű alkalmazhatóságEgyszerű karbantarthatóságEgyszerű üzemeltethetőség

Csavarozó gép vezérlések
A csavarozó géphez hasonlóan a vezérlés is az elektromos csavarozó rendszer elengedhetetlen alkotóeleme. A vezérlés a - paraméteres keretrendszer segítségével leprogramozott - csavarozási folyamat szerint szabályozza a csavarozó gép EC- hajtását, valamint a mérési eredmények kiértékelése mellett minden szükséges kezelési és dokumentációs funkciót ellát.

EC- és EC-Servo rendszereink is nagy dinamikájú, szénkefementes szervo-motorral vannak ellátva, csak a nyomatékmérés módja tér el a két típusnál.
Míg az EC- technológia, az AST5 és AST10 vezérlőkkel való használat esetében is, azonosan áramerősség mérésen alapuló szabályzást végez, addig az AST30 és AST40 vezérlőket alkalmazó EC-Servo rendszer közvetlenül a szerszámba szerelt szenzor jele alapján végzi, a pozíciópontos megállítást lehetővé tevő szabályzást.

Az alkalmazás specifikus és a nyomatéktartománynak megfelelő kiválasztás mellett a megfelelő csavarozó rendszer egyéb jellemzőit, így a csavarozás eredményeinek dokumentálási lehetőségeit, és a rendszerbe integrálhatóság lehetőségét is figyelembe kell venni.

AST5
Nyomaték tartomány: 0.03 Nm – 0.8 Nm
Csavarozó kialakítás: egyenes, kézi csavarozó ravasszal történő, vagy nyomógombos indítással, automatikus csavaradagoláshoz tervezett csavarozók
A lehetséges, egymásba ágyazható programok száma: 100
Dokumentációs lehetőségek: belső tár, Ethernet-porton keresztül lekérhető adatok (logolás, érintőképernyő)
A csavarozási ciklusok és paraméterek közvetlen bevitelét megkönnyítő, felhasználóbarát színes érintőképernyő és a nyomatékgörbék megjelenítését lehetővé tevő grafikus kijelző áll rendelkezésre.
Kis méret, mely megkönnyíti a kézi munkaállomásokon való használatot.

AST10
Nyomaték tartomány: 0.03 Nm – 25 Nm
Csavarozó kialakítás: beépíthető, kézi egyenes kialakítás, derékszögű kialakítás, pisztoly markolattal ellátott csavarozók, automatikus csavaradagoláshoz tervezett csavarozók
A lehetséges, egymásba ágyazható programok száma: 16
Dokumentációs lehetőségek: belső tár, Ethernet-porton keresztül lekérhető adatok (logolás, érintőképernyő), paraméterezhető nyomtatóport
PLC-portok: I/O, Profibus

AST30
Nyomaték tartomány: 0.2 Nm – 270 Nm
Csavarozó kialakítás: egyenes és derékszögű kialakítás beépíthető és kézi szerszámaink esetében is
A lehetséges, egymásba ágyazható programok száma: 100
Dokumentációs lehetőségek: belső tár, Ethernet-, vagy RS232 porton keresztül lekérhető adatok (logolás), nyomtatóport
PLC-portok: I/O, Profibus

AST40
Nyomaték tartomány: 0.2 Nm – 500 Nm
Csavarozó kialakítás: egyenes és derékszögű kialakítás beépíthető és kézi szerszámaink esetében is
A lehetséges, egymásba ágyazható programok száma: 100
Dokumentációs lehetőségek: belső tár, Ethernet-, vagy RS232 porton keresztül lekérhető adatok (logolás), nyomtatóport
PLC-portok: I/O, Profibus

Funkció Vezérlők – fc
Funkció vezérlőink a kézi szerelési folyamat megbízhatóságának növelésére szolgálnak. Lehetővé teszik az egyes csavarozási lépések felügyeletét és garantálják az adott termék összeszereltségét.

fc10 Funkció Vezérlő
Az fc10 funkció vezérlőnk és MICROMAT-F/MINIMAT-F szériánk kézi csavarozói intelligens és megbízható megoldást kínálnak.

A rendszer követi a szerelésre került csavarok darabszámát, felügyeli minden egyes darab csavarozási idejét, felismeri az alkatrészek cseréjét és csak a kívánt nyomatékhatár elérésekor állítja le a szorítást. A rendszer 100%- osan felügyeli magát, így szükségtelenné téve költséges felügyeleti rendszer alkalmazását.

fc20 Funkció Vezérlő
Az fc20 vezérlő is képes a teljes szerelési folyamat programozott felügyeletére. Akár 3 különböző csavarozó gép modellt is csatlakoztathat a komplex többszintű szerelvényekkel való munkához, melyek akár különböző méretű csavarokat, és eltérő mértékű előfeszítést követelnek meg.