Szolgáltatások Jelenleg 5 termék található.

Szolgáltatások
Szolgáltatások

A csavarozás végeztével, a szerelvényben megtalálható, egyedi alkatrészek úgy használhatók, mintha a szerelvén eleve egy alkatrész lenne. A csavarkötések az alkatrészek egymáshoz való rögzítését teszik lehetővé, hogy külső terhelés hatására se szűnjön meg az őket összetartó erő. A csavarokon beállított előfeszítő erőnek olyan nagynak kell lennie, hogy a szerelvényt megfelelő szilárdsággal egyben tartsák, viszont nem haladhatja meg a csavarokra megengedhető értéket. A csavar előfeszítő erejét nehéz a tömegtermelés közben mérni, ezért a nyomaték- és szögértékek a fő folyamatjellemző mennyiségek.

A szerelvényen végzett korrekt nyomaték és szögmérés, a folyamat komplexitása és a nagyfokú megbízhatósági követelmények miatt, nagy szakértelmet követel meg a csavarozó szerszámok és csavarozási folyamat tervezése során.

Széleskörű csavarkötés és gépképesség vizsgálati szolgáltatásainkkal, szakszerű háttérrel állunk vevőink rendelkezésére.

Szerszámai folyamatosan, megbízható módon való üzemeléséhez, lehetőség van fix nyomatékérték beállítására a szerszámokon, aminek a pontosságát aztán kalibrálás segítségével ellenőrizzük is. Ezen kívül átfogó tanfolyamaink, tréningjeink és karbantartási-, szervizszolgáltatásaink is elérhetők.
Nyomaték Beállítás

Megrendelt csavarozó gépei előre definiált nyomatékát kérésére beállítjuk.
Csavarkötés Analízis

Mi a csavarkötéséi esetében legmegfelelőbb meghúzási nyomaték? Milyen csavarozási sebesség engedhető meg a szerelés során? Melyek a csavarozási feladathoz leginkább megfelelő szerszámok? A csavarkötés vizsgálattal minden csavarozási paraméter megállapítható.
Gépképesség Vizsgálat

Az átfogó vizsgálatot gyártóberendezései valódi kapacitásának megállapításához rendszeresen kalibrált mérőrendszer segítségével végezzük el. Elektromos eszközei esetében a szöghiba megállapítására is lehetőség van a gépképesség vizsgálat keretében.
Kalibrációs Szolgáltatások

A kalibráció minden esetben a DIN EN ISO 9001:2008 szabványnak megfelelően történik és segít termékei minőségének folyamatosan magas szinten való tartásában. A DEPRAG cég saját, akkreditált kalibrációs laboratóriummal rendelkezik, ahol például a DIN 51309 szerinti passzív mérő jeladók DKD-kalibrálása is történik.
Terméktámogatás és Szerviz

A DEPRAG szolgáltatásai között szerepelnek, a csavarozó rendszereket érintő, időszakos és folyamatos karbantartási lehetőségek, melyeket költséghatékony módon, akár rendszeres megbízási keretszerződéssel is igénybe vehet.