Rezgőadagolók

Rezgőadagolók

Jellemzők

  • Töltöttség felügyelt önszabályzás
  • Magas adagolási sebesség > 60 alkatrész/perc
  • Kezelő specifikus paraméterek letárolása
  • RFID interface
  • Integrált ciklus felügyelet
  • Széles termék lefedettség: 0.15 – 12 liter kapacitás

Bővebb leírás

A rezgőadagoló működése: A három köteg rugóhoz csatlakozó elektromágnes mikro rezgéseket kelt az adagoló medencében. A rezgés intenzitása az amplitúdó változtatásával az integrált vezérlés segítségével állítható be. A termék igénybevétele: A mechanikus terhelés csupán az alkatrészei továbbításhoz és szortírozásához szükséges mértéket éri el.

Töltöttség felügyelt önszabályzás

A mikro rezgések intenzitása a hagyományos rezgőadagolók esetében általában változik a töltöttségi szint ingadozásával. Ennek eredménye: Az adagoló teljes töltöttség esetén lassabban, közel üres állapotban gyorsabban működik. Ennek a hatásnak a csökkentésére az adagoló töltöttsége egy csatlakoztatható érzékelő segítségével felügyelhető, amely képes a töltésért felelős szalagos csavarutántöltővel való együttműködésre. Integrál töltöttség felügyelt önszabályzással rendelkező csavaradagoló rendszereket kínálunk az Ön számára. Az Ön roppant nagy előnye: Nincs szükség költséges kiegészítő érzékelők beszerzésére az újratöltő rendszerhez. Az alkalmazás saját magát szabályozza, így az adagolási sebesség közel állandó.

Termelékeny – a kezelő ritmusában képes a működésre

Amennyiben egy csavaradagolóval több kezelő is dolgozik a ciklusidők eltérőek lehetnek a kezelőktől függően. A DEPRAG adagoló rendszer lehetőséget nyújt a dolgozók egyéni munkatempójához való igazodásra. Műszakváltások alkalmával az egyéni kezelői paraméterek (10 különböző paraméter állítható) bekérhetők, így egyik kezelő sem fogja monotonnak, vagy túlhajszoltnak érezni a munkavégzést. Az opcionális RFID (Rádiófrekvenciás Azonosító) – rendszer használatával, az egyszer beállított és elmentett személyi paraméterek könnyen aktiválhatók a kezelői-chippel.

Pozíciópontos szortírozás

Különböző válogató elemek (terelőelemek) alkalmazásával a szortírozott termékek pontosan pozícionált és orientált helyzetbe kerülve rögtön további felhasználásra kerülhetnek. A nem megfelelő helyzetben lévő alkatrészek a terelőelemek révén visszaesnek az adagolótányérba. A DEPRAG cég 30 éves tapasztalattal rendelkezik a rezgőadagoló technológia területén, kiemelt figyelmet fordítva a spirál pálya geometriájának fejlesztésére (alakosan, szögben döntés), illetve a bonyolult geometriájú alkatrészek összetett adagolási lehetőségeire.

Termelékeny szerelés

A gondos gyártásnak, kopásálló anyagok, illetve a megfelelő bevonatok alkalmazásának köszönhetően a rezgőadagolóink minőségét és élettartamát folyamatosan magas szinten tudjuk tartani. A DEPRAG rezgőadagolók kiemelkednek extrém magas adagolási sebességükkel (60 alkatrész / perc). Az úgynevezett iker - adagoló használatával még inkább növelheti a termelés hatékonyságát. Egy rezgőadagoló két független munkaállomás kiszolgálására is képes, illetve egy további elosztó alkalmazásával az automata szerelőcellában helytálló több csavarozó gép ellátására is alkalmas.

Megrendelőink igényeit kielégítő megoldások

Amennyiben meglévő szerelő rendszerébe, kis helyre kíván beépíteni csavaradagolót, át tudjuk alakítani alap rendszereinket, hogy mindenhol tökéletesen alkalmazhatók legyenek. Megrendelése esetén profitálhat szakértelmünkből, egy átgondolt és teljes egészében letesztelt adagoló rendszerhez juthat hozzá, különösen kimagasló ár-érték arány mellett. Egyedi megrendelések esetén 3D- s tervek alapján kerülnek megvitatásra a konstrukcióval szemben támasztott igények.

Leegyszerűsített indítási folyamat

Adagolórendszerének leszállítása előtt átfogó tartóssági teszttel szimuláljuk a sorozatgyártás közbeni anyagáramot. Minden egyes készülék átfogó dokumentációval együtt kerül szállításra, melyben a beüzemelés, indítás, üzemeltetés fázisai részletesen vannak szemléltetve.