Utántöltő Eszközök

Utántöltő Eszközök

Utántöltő Eszközök

Jellemzők

  • Ritkább újratöltés
  • Egységes töltési mérték
  • Kíméletes alkatrészkezelés
  • Rugalmas
  • Egyszerű kezelhetőség

Bővebb leírás

A kezelő személyzetnek folyton újra kell töltenie az adagoló egységeket, hogy a termelés leállása elkerülhető legyen? Vagy az adagolási folyamat teljesen szabályozatlan és szükség lenne a műveletek optimalizálására? Ezekben az esetekben utántöltő eszközeink használatát javasoljuk, mint például a DEPRAG szíj – hajtású csavar utántöltőjét.

Ritkább újratöltés

Szíj – hajtású csavar utántöltőink az adagolórendszereink ideális kiegészítői, melyek dramatikusan növelik az újratöltési intervallumokat. Az adagolóba integrált töltöttség mérő jelzi az alacsony töltöttségi állapotot a vezérlés felé. A vezérlés elindítja az utántöltőt, amely a csúszdán keresztül, a kívánt szintig tölti az adagolótálat. A szükséges töltési mennyiségtől függően az újratöltések száma ritkul, ami lehetőséget biztosít egyéb munkavégzésre a személyzet számára.

Egységes töltési mennyiség

Az utántöltő egységes töltési mennyiséget biztosít adagoló rendszere számára. Működtetése különösen előnyös rezgőadagolók esetén, melyek megfelelő üzemeléséhez adott töltőtömeg szükséges. Az adagoló teljes töltöttség (nagyobb súly) esetén lassabban, közel üres állapotban (kisebb súly) gyorsabban működik. Mindkét esetben az optimálisnál alacsonyabb termelékenységgel és időelőtti elhasználódással kell számolni. Rezgőadagolói számára egyedül az egységes töltési mennyiség biztosítja az optimális működést.

Kíméletes alkatrészkezelés

Szalagos utántöltő használatával az adagolórendszer rezgésintenzitása minimálisra csökkenthető. Gyors adagolási folyamat, és a rezgőadagoló optimális töltöttsége esetén biztosított a kíméletes alkatrész továbbítás.

Rugalmasság

A DEPRAG utántöltő olyan rugalmas eszköz, melyet költséges átállítási munkálatok elvégzése nélkül, különböző alkatrészekhez is használhat. A töltőcsúszda tökéletesen az adagolni kívánt alkatrészek méretéhez állítható. Az opcionális anyagáram irányító elemek lehetővé teszik, hogy az utántöltő két különböző irányba is egyszerre adagolhasson.

Kopásálló kialakítás és alacsony zajszint

Az utántöltőhöz tartozik egy teljesen szigetelt töltőcsúszda, amely mérsékelt zajkibocsátást biztosít. Minden rezgő hajtásunkhoz opcionális zajzártat kínálunk, amely utántöltőinkkel való együttműködéshez lett kifejlesztve. Így teljesen zárt rezgőadagolóink esetében garantált az alacsony zajszint, akár utántöltővel való együttes használatkor is.

Kopásálló anyagok alkalmazásával érjük el utántöltő rendszereink magas minőségét, gyors rendelkezésre állását, kiváló hatásfokát.

Könnyű használat és kezelhetőség

A DEPRAG utántöltők 24V- os hajtóműmotorral vannak ellátva, így vezérlésük egyszerűen végezhető egy PLC megfelelő kimenetén keresztül. Az utántöltő hajtása nyomógomb segítségével manuálisan is indítható. Az utántöltés közben ez előnyt jelent, mivel így az alkatrészek könnyen az töltőcsúszdára juttathatók.

Minden eszközünk széleskörű dokumentációval kerül szállításra, melyben egyértelműen le vannak írva az utántöltő telepítésének és üzemeltetésének lépései.

Tartozékként állítható töltőcsúszdát(lejtési szög állítási lehetőség), magasság-állítható állványt, a csúszda pozícióját ellenőrző érzékelőt is kínálunk.

Szalagos Utántöltők

  • Kapacitás: 10l, 20l
  • Max. töltőtömeg: 40kg
  • Tápfeszültség: 24V