MICROMAT

MICROMAT

MICROMAT

Jellemzők

  • Magas lekapcsolási pontosság
  • Strapabíró
  • Kis helyigény
  • Robosztus kialakítás

Bővebb leírás

Az egy golyóstollnál alig nagyobb MICROMAT csavarozó különös erőssége, a nagyon alacsony nyomatéktartomány 2 Ncm – 70 Ncm. Nem csupán csavarozásra, hanem alkatrészek beállítására is alkalmas.

A karcsú MICROMAT csavarozó kialakításának rendkívüli minősége nehéz ipari környezetben is alkalmazhatóvá teszi, valamint extrém magas rendelkezésre állási időt és megbízhatóságot biztosít.

A MICROMAT magas nyomaték pontossága a DEPRAG - már korábban bizonyított - határoló- tengelykapcsoló konstrukciójának köszönhető. E speciálisan kialakított tengelykapcsoló teszi lehetővé, hogy csavarozóink extrém magas nyomaték pontosság mellett üzemeljenek. Sok esetben a meghúzási nyomaték ± 3% alatti sztenderd szórással bír akár több millió szerelési ciklus elvégzése után is. Megfelelő üzemeltetési feltételek mellett a pneumatikus DEPRAG csavarozók CMK értéke ≥ 1.67, ± 10% szórás mellett az ISO 5393 szabványban foglalt 6 Szigma szabály szerint. Az 1.67– os érték azt jelenti, hogy a hiba gyakorisága 0.6, egymillió szerelési művelet elvégzése esetén.

A DEPRAG csavarozók könnyen beilleszthetők a meglévő rendszerbe és kis beépítési helyigénnyel rendelkeznek.