Yokota

A japán Yokota Industrial Co. Ltd. 1919-es megalakulása óta gyárt pneumatikus szerszámgépeket. szlogenje a „Technológia és megbízhatóság”, amely a japán és ezen felül a Yokota gépek ismérve. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy felhasználóbarát és környezetbarát termékeket állítson elő. A Yokota Kogyo 1999 februárjában megszerezte az
ISO9001 minőségbiztosítási tanúsítványt. Folyamatosan az ügyfelek igényeit figyelembe véve fejlesztik és bővítik termékkínálatukat, mely a több mint 100 éves gyártási tapasztalataikra és fejlett technológiákat felvonultató gyártásukra épül.


Márkanevünk megalapozó és világszerte elismert terméke a nagyon pontos csavarozó eszközkínálatunk. Például a rendszerkulcsok; melyek fogalommá váltak az autóiparban, ha a rendkívül precíz csavarozó eszközökről esik szó. Ezen felül gyártási programjukban szerepelnek a menetfúrógépek, fúrógépek, hegesztési elektróda hegyezők és ipari csiszológépek, melyek mind Japánban, mind azon kívüli piacokon minden feldolgozó és összeszerelő üzemben nagy hírnévnek örvendenek, például a hajógyártás, az építőipar, az elektromos és gépgyártás, a vasúti kocsi összeszerelés területén.


Vállalatunk, az eCon Trading Kft. hivatalos kereskedője a YOKOTA termékeknek Magyarországon, s folyamatosan fejlesztjük szolgáltatáscsomagunk a vevői megelégedettség növelése érdekében. A teljes termékkínálatot ide kattintva, a YOKOTA gyártói weboldalán tekintheti meg.

 

YOKOTA, ipari és csúcs minőségű szerelőeszközök

A YOKOTA levegős szerszámok program a Yokota ipari légszerszámokra és a Yokota HI-TEC impulzuskulcsokra programokra osztható fel. Az ipari kínálat tartalmazza a levegős ütőműves csavarozógépeket, fúrókat, csiszológépeket, bontókalapácsokat, szivattyúkat, rozsdaleverőket és csavarbehajtókat. 
Különböző modellek állnak rendelkezésre alternatívaként a TOKU és a RED ROOSTER márkanevek alatt. 
A Yokota HI-TEC program impulzuskulcsok széles választékát tartalmazza. Ezeket az eszközöket olyan helyen  alkalmazzák, ahol pontos nyomatékra van szükség.

 

Filozófia


A YOKOTA Industrial Co. Ltd. (Japán) nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kiváló minőségű és nagy teljesítményű légszerszámokat állítson elő minden iparág számára.  A modern technológia kiváló minőségű termelési rendszert eredményez, több mint 100 éves tapasztalat alapján. A vállalat nemzetközileg orientált és aktív a globális értékesítés területén. A YOKOTA légszerszámok gyártása megfelel a 21. század követelményeinek. Minden fejlesztés
eredeti és rugalmas ötleteken alapul. A YOKOTA stratégiája szerint a csapatszellemmel, rugalmas ötletekkel és fiatal erővel történő fejlesztés a legjobb megoldásokat hozza. Mindezen kutatással és fejlesztésekkel a YOKOTA hozzájárul a fenntartható és jobb emberi környezethez.

A termelékenység javítására összpontosít


A légi szerszámok iránti igény az ipar modernizálásával együtt növekszik. A légi szerszámok nélkülözhetetlenné váltak a termelékenység javítása érdekében. Az elmúlt évtizedben a kereslet diverzifikálódott, és jobb minőségű szigorításra és ellenőrzési rendszerre volt szükség. A Yokota ma a HI-TEC légi és akkumulátoros szerszámok piacának vezető vállalata. A Yokota nemcsak a pontos eszközöket állítja elő, hanem az ergonómia is nagyon fontos annak érdekében, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket érje el a kezelő számára.