Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Yokota

Motorkerékpár kerékagy rögzítés Yokota olaj-impulzus csavarozógéppel a gyártósoron

A japán Yokota Industrial Co. Ltd. 1919-es megalakulása óta gyárt pneumatikus szerszámgépeket. Szlogenje a „Technológia és megbízhatóság”, amely a japán és ezen felül a Yokota gépek ismérve. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy felhasználóbarát és környezetbarát termékeket állítson elő. A Yokota Kogyo 1999 februárjában megszerezte az ISO9001 minőségbiztosítási tanúsítványt. Folyamatosan az ügyfelek igényeit figyelembe véve fejlesztik és bővítik termékkínálatukat, amely a több mint 100 éves gyártási tapasztalataikra és fejlett technológiájukra épül.


Márkanevük megalapozó és világszerte elismert terméke a kiemelkedően pontos csavarozó eszközkínálatunk. Például a rendszerkulcsok, amelyek fogalommá váltak az autóiparban, ha a rendkívül precíz csavarozó eszközökről esik szó. Ezen felül kínálatukban szerepelnek a menetfúrógépek, fúrógépek, hegesztési elektróda hegyezők és ipari csiszológépek, amelyek mind Japánban, mind azon kívüli piacokon minden feldolgozó és összeszerelő üzemben nagy hírnévnek örvendenek a hajógyártás, az építőipar, az elektromos és gépgyártás és a vasúti kocsi összeszerelés területén.


Vállalatunk, az Econ Trading Kft. hivatalos kereskedője a YOKOTA termékeknek Magyarországon, s folyamatosan fejlesztjük szolgáltatáscsomagunkat a vevői megelégedettség növelése érdekében. A teljes termékkínálatot a YOKOTA gyártói weboldalán, itt tekintheti meg.

3 darab Yokota akkumulátoros olaj-impulzus csavarozógép fehér háttéren

 

YOKOTA ipari és csúcsminőségű szerelőeszközök

A YOKOTA levegős szerszámkínálata a Yokota ipari légszerszámokra és a Yokota HI-TEC impulzuskulcs eszközökre osztható fel. 

Az ipari kínálat tartalmazza a levegős ütőműves csavarozógépeket, fúrókat, csiszológépeket, bontókalapácsokat, szivattyúkat, rozsdaleverőket és csavarbehajtókat. 
Különböző modellek állnak rendelkezésre alternatívaként a TOKU és a RED ROOSTER márkanevek alatt. 

A Yokota HI-TEC program impulzuskulcsok széles választékát tartalmazza. Ezeket az eszközöket olyan helyeken alkalmazzák, ahol pontos nyomatékra van szükség.

1 darab Yokota E-wrench YETC-500 kábeles elektromos olaj-impulzus csavarozógép vezérlő egység és csavarozó asztalon

 

Filozófia


A YOKOTA Industrial Co. Ltd. (Japán) nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kiváló minőségű és nagy teljesítményű légszerszámokat állítson elő minden iparág számára.  Modern technológiájuk kiváló minőség előállítását teszi lehetővé, ami párosul a több mint 100 éves gyártó tapasztalattal. A YOKOTA légszerszámok gyártása megfelel a 21. század követelményeinek, minden fejlesztés eredeti és széles körben használható ötleteken alapul. A YOKOTA stratégiája szerint a csapatszellemmel, adaptálható ötletekkel és fiatalos lendülettel történő fejlesztés a legjobb megoldásokat hozza. Mindezen kutatásokkal és fejlesztésekkel a YOKOTA hozzájárul a fenntartható és jobb emberi környezet megvalósításához.

 

A termelékenység javítására összpontosít


A légszerszámok iránti igény az ipar modernizálásával együtt párhuzamosan növekszik, nélkülözhetetlenné váltak a termelékenység javítása érdekében. A Yokota ma a HI-TEC légi és akkumulátoros szerszámok piacának vezető vállalata, amely emcsak pontos eszközöket állít elő, hanem az ergonómia is fontos szempont annak érdekében, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsanak a kezelő számára.